Translate

miércoles, 16 de marzo de 2016

ENTREGA DE PREMIS DE LA RUTA DE LA TAPA DE TORREBLANCA I TORRENOSTRA.
Escriu JUAN E. PRADES BEL.

El passat diumenge 13 de març de 2016, s'ha portat a terme l'entrega de premis de les rutes de la tapa de Torreblanca i Torrenostra. L'acte s'ha celebrat al local d'usos múltiples del Matadero (sala Killer) a partir de les 18 hores. Els guanyadors han segut elegits per votació popular, els dos restaurants guardonats amb el premi a la millor tapa, han sigut: de la ruta  de Torrenostra el restaurant Columbretes (ubicat en el xaflan de c/Azahar nº 1 i avinguda Benito Bayarri nº1 de Torrenostra), ha recollit el premi el seu gerent i cuiner Iván Martinez Albert; i el premi de la ruta de Torreblanca ha sigut per al restaurant Mesón Torreblanca (ubicat en la c/ Sant Jaume núm. 83 de Torreblanca), ha reculli't el premi Alejandro Tena gerent i xef del Mesón. Els premis han sigut entregats per l'alcaldessa de Torreblanca Josefa Tena Martinez. Durant este acte d'indole gastronòmic el regidor de turisme, agricultura i medi ambient Carlos Garcia ha fet la presentació de les jornades gastronòmiques “Apassiona't per Torreblanca” ha realitzar en esta Setmana Santa, en què diferents bars i restaurants de la localitat han realitzat un menú especial amb productes locals. Este és un projecte gastronòmic addicional a la varietat d'activitats de Setmana Santa programades al voltant de la coneguda i famosa

escenificació teatral urbana de la “Passió de Torreblanca”, un acte que se representará pels carrers del poble la nit del 24 de març de 2016. L'acte d'entrega de premis i el brindis s'ha remullat amb un tast d'una gama de vins presentats per la bodega Mas de Rander, la cata ha sigut dirigida per Juan Domingo Tárrega gerent del Celler Mas de Rander. Ha conclòs l'acte amb la degustació de les tapes guanyadores elaborades pels restaurants guardonats.
Addenda: “Apassiona't per Torreblanca ” realça la Passió, la Setmana Santa, i la gastronomia de Torreblanca. Productes i valors de qualitat per a veïns, turistes i visita'ns que vulguen degustar Torreblanca en el sentit més ample de la paraula.

(JEPB, Torreblanca, 2016)





No hay comentarios:

Publicar un comentario